Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


bapak2..
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
bapak2



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 29-Jan-2008 16:55
Ayern is TWO today!




Hari ni genap umur Ayern 2 tahun...alhamdulillah...dah besar anak mommy... :-> dah macam2 die tau..nanti mommy senaraikan di ruangan akan datang...hari ni..sebagai pembukaan je... :-D mommy tak sempat lagi nak edit gambar..nanti dah betul2 ready mommy upload key...berserta dengan cerita selanjutnye...Thanks to all yang sudi hadir..specially Farah &co yang dah upload gambar pun..., Ct & co, k.mas & co, k,annie & co dan yang lain2 lagilah...thanks for the pressie too!!! Puas ayern main dengan present2 yg die dapat...Thanks a lot!!! ;-) Thanks jugak untuk kawan2 yg bagi wish and comment kat entry sebelum ni...nanti pelan2 mommy balas k... Okeylah...ikuti kisah selanjutnya di ruangan akan datang... :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016